Van Haperen is de duizendste vermelding op Boerenmarktplein.nl

pasfoto-van-haperen

Winnaar: Van Haperen – op de Rith – Aardbeien en Zomerfruit

De boerderijwinkel van de familie Van Haperen werd dankzij een groot aantal fans verkozen tot de duizendste vermelding op de website van Boerenmarktplein.nl
Half december startte een verkiezing om de duizendste vermelding, met een lijst van tien kandidaat-winkels. De actie werd gepubliceerd op deze website, facebook en twitter. Via een winactie op facebook kon het publiek de winkel van zijn/haar keuze bekend maken. Van Haperen had duidelijk de grootste fanclub, want zijn wonnen met ruim 40% van de geldig uitgebrachte stemmen. Daarmee verdient Van Haperen een jaar lang gratis een Prominent Plus vermelding op Boerenmarktplein.nl. Van harte gefeliciteerd daarmee.

Wie zijn zij?

De aardbeienboerderij van de Familie Van Haperen ligt in de Rith, de zogenaamde moestuin van Breda en daar worden al generaties lang fris zacht fruit, o.a. heerlijke aardbeien en smaakvolle groentes geteeld.
Rene en Angela zijn al de derde generatie Van Haperen die leeft van de tuinbouw op de Rith.
Zij gaan met hun tijd mee en richten zich op de directe verkoop aan de consument. Er is een boerderijwinkel geopend en het assortiment zacht fruit wordt aangevuld met zelf geteelde groente en bloemen. Een deel van de aangeboden producten komt ook van de diverse buur-tuinders. U kunt in de winkel precies navragen waar u bloemkooltje of bakje aardbeien vandaan komt. De boerderijwinkel is open van het vroege voorjaar tot ver in het najaar, er is ook een mogelijkheid om buiten de openingstijden gebruik te maken van de zelfbediening.

Enthousiaste fans

Een kleine bloemlezing uit de lovende aanbevelingen op facebook:
– Geweldige producten! Goede service van gezellige mensen en leuke entourage met varkens, kippen en pluktuin!
– De lekkerste aardbeien van Breda eo en een heerlijke winkel met seizoensproducten en een eigen pluktuin met bloemen!
– Heerlijke lekkernijen, groentes en aardbeien!!!
– Super groentes en fruit en altijd supervriendelijk….

En binnenkort dus met een eigen pagina op Boerenmarktplein.nl plus een grote foto op de homepaginacarrousel.