Mogelijkheden en Tarieven

Op deze pagina ziet u wat de mogelijkheden zijn voor de verschillende vermeldingen en de tarieven van betaalde vermeldingen.

Prominent op boerenmarktplein.nl? Dat kan tegen een heel geringe bijdrage!
Deze website wordt geheel gerund door vrijwilligers en de bijdragen zijn alleen bedoeld om de kosten van de site en de vrijwilligers te dekken.

GRATIS VERMELDING


Uw gratis vermelding op boerenmarktplein.nl bestaat uit de naam en het adres van uw bedrijf en uw productgroep(en). Uw potentiële klanten kunnen u dus in elk geval vinden.
Kijk hier voor een voorbeeld van een gratis vermelding.

PROMINENTE VERMELDING


Een prominentere vermelding is ook mogelijk. U krijgt dan een eigen pagina met een foto van uw bedrijf en een link naar uw website, plus nog ca 200 woorden vrij door u in te vullen tekst. Ook wordt nauwgezet een SEO (search engine optimization) ingevuld voor uw bedrijf zodat ook Google u weet te vinden op Boerenmarktplein. Zo’n vermelding kost per jaar slechts € 10,00.
Kijk hier voor een voorbeeld van een prominente vermelding.

EXTRA PROMINENTE VERMELDING


Uw bedrijf extra prominent op de voorpaginabanner met een aanklikbare foto? Ook daarvoor is het tarief prettig laag: slechts € 100,– per jaar. Let op: het aantal fotoplekken is beperkt tot 9. Bij een aanklikbare foto op de voorpagina hoort automatisch een prominente vermelding op uw eigen pagina. Daar betaalt u niets extra’s voor. De link in de foto op de voorpagina gaat automatisch naar de prominente vermelding. Meld u bij ons als u zo’n fantastische podiumplek voor uw bedrijf wilt reserveren.

Andere advertentiemogelijkheden? Daarover valt te praten! Klik hier om ons te mailen. Of ga naar het contactformulier.

Voorwaarden


Een betaalde vermelding geldt voor minimaal 12 maanden en wordt daarna telkens stilzwijgend met 12 maanden verlengd, tot wederopzegging.
De opzegtermijn is één maand.
Tussentijdse opgave van wijzigingen in een vermelding is altijd mogelijk en kan via info@boerenmarktplein worden doorgegeven.
De redactie van Boerenmarktplein.nl is niet verantwoordelijk voor inhoudelijke of tekstuele onjuistheden in een vermelding (gratis of betaald).
Adverteren is alleen mogelijk voor bedrijven die volgens de redactie van boerenmarktplein.nl in aanmerking komen voor een plek op de site. De redactie beslist hierover onafhankelijk en naar eigen inzicht en over haar beslissingen kan niet worden gecorrespondeerd.