Maaltijdboxen met iets extra’s, zoals Kratje Slank

DeKrat.nl en afvalcoach Mieke Kosters slaan de handen ineen met Kratje Slank.

Vanaf 3 januari 2017 wordt in Nederland het eerst Kratje Slank bezorgd, een maaltijdbox waarmee je kunt afvallen. Kratje Slank is een samenwerking tussen afvalcoach en auteur Mieke Kosters en Eefje Brugman, oprichtster van De Krat. Een beter moment voor de introductie is niet denkbaar: Nederland begint in januari weer massaal met goede voornemens, met afvallen op nummer 1.

Volgens Kosters en Brugman gaat (h)eerlijk eten én afvallen heel goed samen.

Elk recept in Kratje Slank heeft een code: Van XL tot XS. XL recepten bevatten relatief veel kcal, met S recepten val je af. In het bijbehorende receptenboekje wordt uitgelegd hoe je ieder recept verslankt tot S.
Ook als mensen gewoon lekker en gezond willen eten is Kratje Slank een makkelijk alternatief: met lekkere en goede producten voor het hele gezin. Kies je voor S-maaltijden, dan houd je ingrediënten over. Daarvoor krijg je extra lunchtips in het boekje.

Kosters en Brugman: twee ondernemende vrouwen bundelen hun krachten

Mieke Kosters en Eefje Brugman zijn ondernemende vrouwen. Ze bouwden beiden een succesvolle onderneming in de afgelopen 5 jaar. Ze kennen elkaar van het schoolplein en zitten sinds kort samen op voetbal. Bij de borrel na een wedstrijd kwamen ze op het idee voor een nadere samenwerking. Mieke’s afslankmethode past perfect bij de filosofie van De Krat.

Bron: Facebookpagina De Krat