Het antidieetboek

antidieetboekZelf viel hij 35 kilo af in 1,5 jaar tijd. Zonder te sporten of een ander superdieet te volgen maar met gezonde voeding die hij vooral niet in de supermarkt koopt.

Goed eten én gewicht verliezen is niet moeilijk als je bereid bent de vele marketingmythes door te prikken. Het antidieetboek geeft je daarvoor de middelen in handen vanuit een stevige kennis van zaken en op basis van persoonlijke ervaring.

Met informatie, tips en een openhartig relaas van de auteur die door toepassing van een aantal simpele leefregels in anderhalf jaar tijd 35 kilo afviel. Het opent je de ogen met tal van praktijkvoorbeelden over de onzin die er vanuit de voedings- en dieetindustrie over je wordt uitgestort.

Recensie op Bol.com:
Wat een humor heeft Eetschrijver. Op een page- turnende wijze legt hij misstanden in de voedingsmiddelenindustrie aan de dag en geeft hij inzicht in een vanzelfsprekend, lekker en gezond eetpatroon dat met slechts kleine aanpassingen je eten lekkerder en gezonder maakt, waardoor je uiteindelijk ongemerkt op een gezond gewicht komt.

Nieuwsgierig naar het boek? Bestel een voor u van een speciale opdracht voorzien en door de auteur gesigneerd exemplaar voor slechts € 15,00 excl. verzendkosten (ca. € 7,50) via info@boerenmarktplein.nl. Dit aanbod geldt zolang de voorraad strekt.