Winactie: de duizendste deelnemer!

Wie wordt de 1000e deelnemer op Boerenmarktplein.nl?

Het gaat goed met Boerenmarktplein.nl. Deze maand gaan we voorbij de mijlpaal van de duizend deelnemende bedrijven. Stuk voor stuk plekken waar je terecht kunt voor mooie en eerlijke producten waar je stukken blijer van wordt dan van het nogal treurige aanbod in de supermarkt.
Maar wie is nu die duizendste deelnemer? Het rare is dat we dat niet precies weten. Er komen in snel tempo deelnemers bij op onze site en we zetten ze er periodiek in batches op. En zo kan het dat er liefst 10 kandidaten zijn die voor die duizendste plaats in aanmerking komen. De lijst met de kandidaten met een link naar hun Facebookpagina vind je onderaan deze blogpagina.

Winactie: We hebben jouw hulp dus nodig!

Jij mag op de Facebook-pagina van Facebook Boerenmarktplein.nl laten weten wie er volgens jou die eervolle duizendste mag zijn. En dan is het heel simpel: degene met de meeste stemmen is die nummer duizend. Die wordt dan door ons weer beloond met voor heel 2017 een extra mooie vermelding (Prominent Plus) op onze website.

Stem en win!

Maar ook jij maakt kans op een mooie prijs. Uit producten die door onze deelnemers ter beschikking zijn gesteld, hebben wij drie watertandend lekkere pakketten samengesteld en er is ook nog een Workshop Worstmaken te winnen. De prijzen worden verloot onder degenen die op de winnende deelnemer hebben gestemd.
Deel en Like ten laatste op vrijdag 30 december onze Facebook-pagina en geef als reactie onder het bericht van de winactie (dat is het bericht met dezelfde foto als bovenaan dit blog) aan wie er volgens jou recht heeft op die duizendste plaats.

Uitslag op 31 december 2016

De winnende deelnemer en de winnaars van de pakketten met boerderijproducten en worstworkshop worden op zaterdag 31 december bekendgemaakt via onze Facebookpagina en op ons Boerenblog. Leuker dan een oudejaarslot van de Staatsloterij, zeg nu zelf! Like, stem en win!

Dit zijn de 10 kandidaat-boerderijwinkels voor de Winactie

1. Streekwinkel Prince Heerlijk Prince Heerlijk
2. Boerderijwinkel Aardbeienkwekerij Van Haperen Van Haperen
3. Boerderijwinkel ’t Fruithuis Gebr. Ruis ’t Fruithuis
4. Boerderijwinkel Fruitbedrijf Van Cleef Van Cleef
5. Boerderijwinkel Kaasboerderij Janmaat Janmaat
6. Boerderijwinkel Verhage Fruit Verhage Fruit
7. Boerderijwinkel Fruitbedrijf Theunissen-Peters Theunissen Peters
8. Landwinkel De Groenekan De Groenekan
9. Landwinkel/Groenrijk Zevenaar Landwinkel Zevenaar
10. Boerderijwinkel Zuivelboerderij Van der Arend Van der Arend