Hoeve Biesland – De Weilandwinkel, Delfgauw

2017 Biesland Weilandwinkel

Hoeve Biesland

Hoeve Biesland is een biologisch-dynamische boerderij, gelegen in de Bieslandse polder te Delfgauw. Hoeve Biesland wil de bewoners van de regio bewust én onbewust de kracht van de natuur laten ervaren. Dit probeert zij te bewerkstelligen door te werken binnen een volledig gesloten kringloop.

De Groenteboerin

Linda Duijndam is de Groenteboerin van Hoeve Biesland. Ze teelt biologisch-dynamische groente in haar groentetuin. Dat doet zij op geheel natuurlijke wijzen en met de seizoenen mee, samen met de hulpboeren. De groente die u van de Groenteboerin koopt, zijn natuurlijk groente van het seizoen. De groentetuin kunt u vinden aan het begin van de oprijlaan naar Hoeve Biesland, aan de rechterkant.

De Weilandwinkel

De weilandwinkel is de boerderijwinkel van Hoeve Biesland! Vanuit een omgebouwde SRV-wagen verkopen wij biologisch-dynamische en biologische producten van onze eigen boerderij en uit de streek. Alles wat u in de winkel koopt is gegarandeerd duurzaam en heeft geen negatieve invloed op dier en natuur. Het aanbod is gevarieerd en zo veel mogelijk uit de streek! Kom eens langs en zie wat er allemaal is!
De Weilandwinkel is open van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Pinnen!? Dat kan bij ons in de winkel.

Hoeve Biesland – De Weilandwinkel
Bieslandseweg 1
2645 BM Delfgauw
T. 06-55403401
E. weilandwinkel@hoevebiesland.nl
W. De groenteboerin