Mijlpaal: BMP heeft 500 likes op Facebook

En een bereik van 1000 per week

Deze week is de pagina van Boerenmarktplein op Facebook de mijlpaal van 500 paginalikes gepasseerd. We zijn pas in februari/maart van dit jaar begonnen serieus werk te maken van onze Facebookpagina. We hadden nog geen 100 volgers onder onze deelnemers en ook de consument wist nog nauwelijks van ons bestaan af. Inmiddels hebben we een gemiddeld bereik van ruim 1000 per week en dat zijn zowel consumenten al deelnemers die regelmatig op onze publicaties reageren. We zijn inmiddels ook voorzichtig begonnen met korte promoties op onze Facebookpagina en zijn heel benieuwd naar de effecten daarvan.

Boerenblog is een nieuw onderdeel op deze site

Dit is de eerste bijdrage van de redactie aan het boerenblog op Boerenmarktplein.nl. We willen hier ook graag bijdragen van deelnemers plaatsen. Dus heeft u een interessant artikel over uw productgroepen of bedrijf, laat het ons weten via info@boerenmarktplein.nl.

We willen vooral de consument zoveel mogelijk leuke weetjes over onze deelnemers doorgeven en stimuleren om vooral buiten de supermarkten om hun eten te gaan kopen.

Redactie Boerenmarktplein.nl