Biologische Tuinderij De Twee Linden, Reek

2017 2 Linden collage

Biologische Tuinderij De Twee Linden

Wij hebben een kleinschalig en gevarieerd tuinbouwbedrijf van een kleine 2 hectare. Sinds 1992 verbouwen wij hier met veel zorg en aandacht biologische groenten in de volle grond en in zo’n 1000m2 tunnelkassen. Door het jaar heen telen wij zo’n 40 verschillende soorten groenten zonder gebruik te maken van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen. De grond wordt bemest met natuurlijke mest en compost.

De Boerderijwinkel

De Twee Linden heeft ook een boerderijwinkel met het hele jaar door een uitgebreid assortiment biologische groente, fruit, aardappels, sappen en stroop. Alles is van een goede kwaliteit en vers van het land. U kunt hier dus zonder abonnement uw wekelijkse groente-boodschappen doen. Er is ruime parkeergelegenheid bij de winkel en een speelplek voor de kinderen.

Groente-, Fruit- of Aardappelabonnement

Een biologisch groente-abonnement op een wekelijks kistje verse seizoensgebonden groenten: hoe lekker is dat! Wij stellen het groentepakket voor u samen. De inhoud is zodanig dat u telkens een variatie aan groenten voor een vaste prijs geleverd krijgt. Dat houdt in: 6 à 7 verschillende soorten groenten per week, voldoende voor 4 à 5 maaltijden. U kunt al vanaf € 8.75 per week genieten van ons groentepakket.
De basis van het biologisch fruitpakket is handfruit. Onder andere appel en peer van Harry van den Elzen uit Zeeland, aangevuld met fruit van de biologische groothandel Udea. Aardbeien en dergelijke kunnen er niet in vanwege de kwetsbaarheid en ook prijs. Er is een keuze uit 2 tassen. U kunt al vanaf € 6.75 per week genieten van een fruittas.
De biologische aardappelen zijn los te bestellen, per halve kilo. De prijs varieert per seizoen tussen 1,25 en 1,50 per kg. Het is in de winter de Agria en het voorjaar meestal de Frieslander.
Zie onze website voor meer informatie over de abonnementen en vaste afhaalpunten van de pakketten.

EWA afhaalpunt

We zijn ook een Ekoplaza Webshop Afhaalpunt, ofwel u kunt uw biologische boodschappen (droogwaren, zuivel, vlees en dergelijke) on line bestellen bij de Ekoplaza en bij ons afhalen. De prijs is gelijk aan de prijs in de natuurwinkels. U betaalt dus niets extra! Zie onze website voor meer informatie

Biologische Tuinderij De Twee Linden
Schaijksestraat 17
5375 KC Reek
T. 0486-476048
E. info@2linden.nl
W. De Twee Linden