Welkom definitief

Welkom

Welkom op boerenmarktplein.nl!

Weg van de supermarkt: er zijn steeds meer consumenten die dat willen. Bijna allemaal ontdekken ze dat dat nog niet meevalt. Want wáár haal je je eten dan vandaan?

“Bij mij”, zeggen steeds meer kleine producenten en aanbieders. Maar ze hebben niet de reclamebudgetten van AH, Jumbo en Plus. Ze worden vrijwel niet gehoord en de consument heeft moeite ze te vinden.

Deze website is een initiatief van culinair journalist Gerrit Jan Groothedde, auteur van het boek “Weg van de supermarkt” dat najaar 2014 verschijnt en waarin boerenmarktplein.nl al wordt aangekondigd: een helder overzicht van boerenmarkten, andere smaakmarkten, ambachtelijke producenten, boerderijwinkels, specialiteitenwinkels en andere (kleinschalige) aanbieders van kwaliteitsvoedsel.

Er wordt momenteel keihard aan gewerkt om deze site te vullen. We hopen binnenkort live te kunnen gaan met een mooi aanbod waarmee ook ú weg kunt van de supermarkt.

U kunt ons daarbij overigens helpen door één van de onderstaande formulieren in te vullen! Klik op de tab met het nummer van uw keuze:

1: Ja, stuur mij een bericht als boerenmarktplein.nl live gaat
2: Ik wil vermeld worden op boerenmarktplein.nl
3: Ik wil een betaalde vermelding op boerenmarktplein.nl Nú speciale introductieprijs!
4: Ik heb een tip voor boerenmarktplein.nl

 

Ja, stuur mij een bericht als boerenmarktplein.nl live gaat

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Ik wil vermeld worden op boerenmarktplein.nl

Ik wil een betaalde vermelding op boerenmarktplein.nl Nú speciale introductieprijs!

Ik heb een tip voor boerenmarktplein.nl