Wat wil de Nederlandse Boerderijwinkelier wel?

SAMENWERKEN MET DE HAS AAN EEN PROJECT OM CONSUMENT BETER TE BEREIKEN?


Boerenmarktplein is maanden bezig geweest met het benaderen (rechtstreeks en via social media) van vele tientallen Nederlandse boerderijwinkeliers. Doel: meewerken aan een project om de boerderijwinkelier beter bekend te maken bij de consument en meer omzet te genereren door samenwerking en kennisdeling met o.a. de HAS.
Mailtjes, berichtjes op Facebook en Twitter en zelfs telefoontjes hebben slechts twee serieus geïnteresseerde boerderijwinkeliers opgeleverd.

MEEWERKEN AAN EEN TV-PROGRAMMA MET GRATIS EXPOSURE EN RECLAME VOOR DE BOERDERIJPRODUCTEN?

Vanaf half augustus tot en met vandaag heeft Boerenmarktplein.nl geprobeerd Brabantse boeren zover te krijgen dat zij wilden meewerken aan een TV-programma van Herman den Blijker op 19 september. De bedoeling is dat de boeren hun producten op een geheel door het programma verzorgde boerenmarkt presenteren en ter plekke ook verkopen. Stands en alles wordt verzorgd, de boeren hoeven alleen hun producten uit te stallen en te presenteren. Er is uitgebreide aandacht voor de producten en hun producenten in het TV-programma. Wij hebben vrijwel alle Brabantse boerenbedrijven die op Boerenmarktplein.nl vermeld staan en die in aanmerking komen voor deelname aan het TV-programma benaderd via mail en social media. Maar ook hier is slechts één Brabantse boer bereid om mee te werken.

WAT WIL DE NEDERLANDSE BOERDERIJWINKELIER DAN WEL?


Wij van Boerenmarktplein.nl willen dat heel graag van u weten. Wij zijn nu sinds 2014 actief als verzamelsite voor boerenmarktproducenten. Adressen waar de consument eerlijke en verantwoorde voedingsproducten rechtstreeks kan betrekken van de producent, nl. de boer. Hetzij via een boerderijwinkel, een webwinkel, een bezorgdienst of een abonnementsvorm. Als er maar rechtstreeks aan de consument geleverd wordt, want dat is wat wij graag willen bevorderen. Weg van de Supermarkt. Bewust maken van de herkomst van voedsel. Ervaren hoe lekker en voordelig dat is. We hebben meer dan 1000 adressen waar de consument terecht kan. Die consument willen we graag meer laten weten over wat er allemaal rechtstreeks bij de boer/producent te koop is.

Laat ons van uw kant als boer/producent via een reactie op dit bericht eens weten wat wij nog meer voor u kunnen doen en welke tegenprestatie u daartegenover wilt stellen.
Kijk eens rond op onze site en laat ons weten wat wij kunnen verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *