Wild Vleesch, Rotterdam

Huisgemaakte worsten van Wild Vleesch
Huisgemaakte worsten van Wild Vleesch

Wild Vleesch
Noordplein
Rotterdam
Website
WildVleesch

Paul is een jonge Rotterdamse worstmaker en vleessmaker.

Wild Vleesch maakt géén eenheidsworst, maar bijzondere worsten. Altijd van biologische ingrediënten. Op ambachtelijke wijze. Naast worsten worden ook andere bijzondere bereidingen van vlees gemaakt. Om wat voorbeelden te noemen: verschillende soorten pancetta’s en bacon, hammen, en vlees- en worstpakketten voor gerechten zoals jambalaya. Het assortiment aan worsten en andere vleesbereidingen wisselt met de seizoenen. Zo sluiten we altijd aan bij het jaargetijde.

Wild Vleesch is live te vinden op markten, braderieën en andere evenementen met het assortiment.
Wanneer en waar? Check m’n facebook-pagina!

Hij is ook in te huren voor workshops verse worst maken, droge worst maken, en paté & pancetta maken.
Check de website om op de hoogte te blijven. Of mail voor je eigen bestelling van verse worst!

Paul verzorgt ook bijzondere BBQ’s bij je thuis of op het werk. Rook en vuur maken de gegarandeerde bijzondere smaken! Live worstdraaien is er altijd een onderdeel van.