Eytemaheert, Roderwolde

Vlees kopen bij de boer
Vlees kopen bij de boer

Eytemaheert is een kleinschalige boerderij in het noorden van Drenthe. Wij, Maurits en Jessica, houden en fokken de prachtige en zuivere Groninger Blaarkop koeien. Deze koeien leiden een goed en natuurlijk leven. Duurzaamheid en oog voor dier en milieu zijn voor Eytemaheert erg belangrijk. Onze koeien krijgen geen preventieve antibiotica, ze lopen een groot deel van het jaar buiten op natuurland, waar ze veel ruimte en beweging krijgen. De koeien eten gras en hooi van dit natuurland, puur en natuurlijk. De kalfjes drinken bij de moederkoe.

Via de webwinkel kunt u vlees van onze Groninger Blaarkop koeien bestellen. Uw bestelling wordt aan huis bezorgd door heel Nederland. U kunt kiezen voor het bestellen van een vleespakket en/of voor losse vleesproducten. De smaak en kwaliteit van het vlees van de Groninger Blaarkop is subliem. Het vlees is van nature ‘gemarmerd’ en wij laten het vlees twee weken rijpen voor een nóg betere smaak. Maar er is meer. Het aanbod op onze webwinkel is groeiende: ook (h)eerlijk lamsvlees en kaas van de Groninger Blaarkop koe zijn inmiddels via onze webshop verkrijgbaar; daarnaast kun je bij ons terecht voor het bestellen van geitenkaas en honing. Duurzaamheid en kwaliteit ten top!

Eytemaheert is een moderne boerderijwinkel: alles online en gemakkelijk te bestellen, veilig en betrouwbaar. Aan huis bezorgd, met uitstekende en persoonlijke service.
Rechtstreeks van de boerderij, tegen eerlijke prijzen en met korte levertijden.

Eytemaheert
Vlees kopen bij de boer
Sandebuur 10
9315 TE Roderwolde
T. 06-21824868
E. info@eytemaheert.nl

Webwinkel
Eytemaheert