Boerderijwinkel Het Vorst , Velden

Boerderijwinkel Het Vorst
Boerderijwinkel Het Vorst

Boerderijwinkel Het Vorst heeft alles: van (A)sperges tot (Z)uivel.

In 2011 begonnen Sjaak en Yvonne Schatorjé, eigenaren van boerderijwinkel Het Vorst in Velden, met de verkoop van asperges, aangevuld met nieuwe aardappeltjes en hollandaise saus. Dit kleine succes groeide uit tot een gigantisch succes, want het winkeltje van toen is een heuse boerderijwinkel geworden.
Alle (streek)producten komen uit de regio en veel groenten en fruit komen rechtstreeks vanaf de boer en tuinder in de winkel terecht. Verser kan bijna niet! Van al deze producten samen kunt u nu ook cadeaupakketten op maat laten maken!

Van tomatenkas naar boerderijwinkel

Voorheen hadden Sjaak en Yvonne een tomatenkas, maar toen ze daarmee stopten en de boerderijwinkel begonnen hadden ze nooit kunnen weten dat deze zo groot zou worden. Wie binnenloopt bij Het Vorst waant zich in een echte boeren winkel, alle producten staan netjes en overzichtelijk op of in houten kisten, wat het geheel een nostalgische uitstraling geeft. Daar staan ook de mooi verpakte en originele cadeaupakketten al uitnodigend uitgestald.

Alle producten zijn met zorg geteeld of gefokt door boeren, tuinders, slagers en poeliers uit de buurt. Sjaak en Yvonne selecteren en keuren alles zelf en halen alles met hun eigen auto af bij hun leveranciers. Zij weten als geen ander waar hun producten vandaan komen. Ze kennen het verhaal achter iedere delicatesse. Bij Boerderijwinkel Het Vorst proef je bij wijze van spreken de kleinschaligheid van de teler en de kwaliteit van de grond.

Luilekkerland voor gastronomen

Sjaak en Yvonne Schatorjé hebben van Het Vorst een waar delicatessenparadijs gemaakt, een luilekkerland voor gastronomen. Hun motto: “Wij willen proberen om mensen te laten genieten van lekker eten uit eigen streek.” Gelukkig weten steeds meer (vaste) klanten de weg naar de boerderijwinkel in Velden in het Maasdal, langs het Pieterpad te vinden. Het is beslist de moeite waard.

Boerderijwinkel Het Vorst
Vorstweg 53
5941 NT Velden
T. 077-4722023
E. info@hetvorst.nl
Website
Boerderijwinkel Het Vorst